top of page

Mine anbefalinger

Linda Elkjær Sørensen,

Senior Graphic Designer, hummel

“Malene har en superfin og sikker æstetisk sans. Hun mestrer det grafiske håndværk til fingerspidserne, og knokler på, til opgaverne er løst til perfektion. Hun er ansvarsfuld og har styr på sine opgaver. Samtidig er hun opmærksom på andre i teamet og rækker altid en hånd ud, når der er brug for det.

 

Malene er kreativ og meget passioneret omkring håndværket. Hun er nysgerrig på at lære nyt og kaster sig gerne over nye programmer eller ukendte projekter. Det falder hende også helt naturligt at holde sig opdateret på tidens tendenser.

 

Udover at rumme en bred vifte af grafiske kompetencer bidrager Malene også rent personligt med noget fantastisk til et team. Hun er en sød, sjov og opmærksom kollega, som jeg gennem 1,5 år hos hummel virkelig har nydt at have som nærmeste kollega og sparringspartner.“


I er velkommen til at kontakte Linda, hvis i vil vide mere. 

På leso@hummel.dk eller 8844 3714

Line Damgaard,

Senior Marketing Project Manager, hummel 

Har endnu ikke fået min anbefaling af Line - men jeg har arbejdet tæt sammen med Line ved hummel og vil gerne kontaktes, hvis i vil høre, hvordan hun synes det har været at arbejde sammen med mig.

 

Line er tidligere Marketing Manager ved Object.


Kan kontaktes på linedamgaard@hotmail.com eller 2685 8517

Hanne Sihm

Senior Graphic Designer, Kamstrup

“Kun mine bedste anbefalinger. Malene er en knalddygtig og vidende pige. Hun er super kreativ og sætter sig ind i kundes ønsker, og bliver ved til det helt rigtige er fundet. Er ikke bange for at lære nyt, og tilegner sig hurtigt viden til at løse ukendte opgaver på. “

Nicoloe Nicole Ranlev Gyldenvang Ouabaid

Student Worker in Market Communication, Kamstrup

“I forbindelse med min tid i marketingsafdelingen på Kamstrup arbjedede jeg tæt sammen med Malene. 

 

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene i 1,5 år. Vi arbejdede på mange forskellige B2B marketingsmaterialer såsom en ny brochure, LinkedIn content samt udvikling af nyt kommunikations materiale med infographics, hvilket Malene leverede, og som var et bærende element i storytellingen. 

 

Jeg har arbejdet med mange grafikere gennem tiden og selvom det skulle være en selvfølge mere end undtagelsen, at have sans for æstetik og detaljer i det felt, så er det ikke altid realiteten. Malene ér undtagelsen og besidder en unik æstetisk sans for detaljer, farver og leverer altid højeste kvalitet. 

 

Hun har altid øje for, hvad der nyeste trends og tendenser inden for grafisk design og animation. Det er ikke “kun” et arbejde for Malene at arbejde som grafisk designer, men derimod en livsstil, som du tydeligt kan mærke hos Malene. 

 

Malene besidder mange kvaliteter, men jeg vil highlighte dem, som du ikke kan undgå, hvis du skulle være så heldigt at få hende på dit team. Malene er ærlig, glad og utrolig social. Hun tager udfordringer med et smil og ser en ære i at løse disse på nye og kreative måder.

 

Jeg sender Malene mine varmeste anbefalinger og ønsker det bedste for Malene i hendes fremtidige karriere.”

Lasse Larsen

Arbejdsgiver på mit tidligere handicaphjælper job 

(2015-2022)

“Mig og min familie har været utrolige glade for at have haft Malene omkring os. Hendes gode humør er meget smittende og hendes person er vellidt af alle i hjemmet. Hun er meget flittig, har et stort gå-på-mod og er ikke bange for nye udfordringer. Udover det, er hun både pligtopfyldende, loyal og lærenem.” 

bottom of page